Scenic Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Scenic Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Scenic Travel

Je ziet door de bomen het bos niet meer, 10001 verschillende vakanties, de een nog mooier dan de ander. Waarom zelf veel tijd en extra geld besteden voor het vinden van de juiste vakantie?

Ontzorgen is ons sleutelwoord, vertel ons de vakantiewensen en wij zorgen ervoor dat die worden ingevuld. Met onze ervaring, kennis en contacten vinden wij de juiste vakantie wereldwijd voor je.

Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht is belangrijk, naast onze snelheid van handelen is dit wat je van ons mag en kan verwachten. Vraag om een onafhankelijk persoonlijk reisadvies.

Als reisspecialisten zoeken wij jouw onvergetelijke vakantie aan de hand van jouw vakantiewensen, wij verzorgen en ontzorgen die van A tot Z.
Laat je ontzorgen, onze bemiddeling, service en een persoonlijk reisadvies zorgt naast een goed gevoel, het besparen van veel tijd voor transparantie en innerlijke rust.