Style Travel

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Style Travel

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Style Travel

Een perfecte vakantie, daar heeft iedereen een ander idee over. Daarom biedt Style Travel u geen standaard reizen.

Wij bieden reizen op maat en die maat bepaalt u zelf. Van weekendje weg tot volledig tailormade waarbij alles, van deur tot deur, voor u geregeld is. Wij stellen in overleg met u, op basis van budget en wensen, een reis samen. Style Travel heeft verrassende en unieke topaccommodaties voor u, op locaties die niets te wensen overlaten en voor een budget dat bij u past. En of u nou hebt besloten om een cursus te gaan volgende in Toscane, eens lekker onder te dompelen in een wellness resort op de Malediven, met een boek in de zon gaan liggen in Thailand, of sportief bezig wilt zijn in Frankrijk: stijlvol en zorgeloos genieten staat bij ons voorop.