Sudtours

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Sudtours

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Sudtours

Sudtours is in 1981 opgericht en uitgegroeid tot één van Nederlands meest gerenommeerde reismerken in de retailbranche.

Deze reisorganisatie, die sinds 2008 onderdeel is van de Sundio Group, biedt vliegvakanties aan naar populaire vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee.

Kwaliteit en dienstverlening staan bij Sudtours hoog in het vaandel, zo wordt er uitsluitend gevlogen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, staat de Sudtours Reisleiding 24 uur per dag paraat voor de klant en worden er alleen goede accommodaties gecontracteerd.

Het aanbod van Sudtours is te boeken via een ANVR-reisbureau en op de website. www.sudtours.nl