Tiara Tours

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Tiara Tours

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Tiara Tours

Sinds 1996 kun je bij Tiara Tours terecht voor bijzondere reizen met de wereldberoemde Trans Siberië Express, langs de Zijderoute, rondreizen in Centraal-Azië en langs de grenzen van Europa. Wat begon in een kleine huiskamer, groeide uit tot dé specialist met een gezellig kantoor in het centrum van Breda. Sinds die tijd breidden we onze kennis over de landen in het oosten van Azië, Centraal Azië en langs de grenzen van Europa fors uit door jaarlijks elke specialist studiereizen te laten maken. Daarnaast hebben we ons aanbod uitgebreid met fascinerende reizen langs de Zijderoute en bestemmingen zoals Rusland, Mongolië, China, Tibet, Oezbekistan, Kirgizië, Tadzjikistan, Georgië of Nepal. En nu voor de Europa liefhebber zijn er treinreizen naar de Noordkaap, de Poolcirkel of dwars door Oost-Europa. Voor de avontuurlijke reiziger die graag gebruik maakt van een bepaalde mate van comfort.