Toerkoop Reisbureau Kroeze

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Toerkoop Reisbureau Kroeze

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Toerkoop Reisbureau Kroeze

“Beleef uw onvergetelijkste vakantie, door onze aandacht”

Bij Reisbureau Kroeze te Tubbergen in Oost Nederland bent u op het juiste adres voor al uw reizen. Wij zijn sterk in de Nederlandse en vooral Duitse reisorganisaties. Op www.reisbureaukroeze.nl en www.vakantievanafduitsland.nl vindt u alle actuele reizen en aanbiedingen . Ook hebben wij veel kennis van verre reizen over de hele wereld. Een bezoek aan ons reisbureau loont zich altijd.

Onze ervaren reisspecialisten staan garant voor een uitstekende service en persoonlijk advies. Wij hebben naast veel kennis, ook goede prijzen en leveren maatwerk. Als u een afspraak maakt, hebben wij het aanbod klaar als u komt. Wij komen ook op afspraak bij u thuis. Wij zijn al eens uitgekozen tot beste reisbureau van Overijssel en 3e beste van Nederland. Bij ons bent u altijd zeker van een fijne vakantie!

Wij begroeten u graag op ons reisbureau of bij u thuis.

Met vriendelijke groet,

Hans Kroeze

Eigenaar Reisbureau Kroeze