Toerkoop Reisburo De Jong

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Toerkoop Reisburo De Jong

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

 

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Reisburo de Jong

Reisburo de Jong is met 11 vestigingen in Den Haag, Rotterdam, de Drechtsteden en West Brabant al meer dan 60 jaar actief op de Nederlandse reismarkt en heeft afspraken met alle gerenommeerde reisorganisaties. Als klant van reisburo de Jong profiteert u direct van een breed pakket aan vakantiereizen, lastminutes, vakantie aanbiedingen, stedenreizen, autovakanties, cruises en vliegtickets naar onder meer Spanje, Griekenland, Turkije, Duitsland, Canarische Eilanden, Frankrijk, België, de Verenigde Staten, de Dominicaanse republiek, Cuba en nog vele andere bestemmingen. Natuurlijk vindt u hier ook alle lastminutes en aanbiedingen om te skien in Frankrijk, Oostenrijk of Italië.

U bent van harte welkom in onze reisburo’s en komen ook graag bij u thuis!