Toerkoop: Reisburo De Veer

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Toerkoop: Reisburo De Veer

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Reisburo de Veer

Het gemak van internet en de service van uw reisburo

Thuis uw vakantie afhandelen is erg comfortabel. Op uw gemak alles bekijken en regelen op het moment dat u dat wiltDaarom hebben wij, Toerkoop Reisburo de Veer, een “exclusief en persoonlijk”online informatiekanaal voor onze relaties. Iedereen kan, 24 uur per dag, via www.reisburodeveer.nl inloggen op “mijn toerkoop” een persoonlijke klantenpagina en alle informatie over de geboekte vakanties bekijken en beheren zoals:

  • betalen via Ideal
  • Vakantiewaarderingen van uw reis en verblijf vastleggen
  • Vakantiewaarderingen van andere reizigers bekijken
  • Reiscomponenten toevoegen zoals thuisvaccinaties.nl, autohuur, verzekeringen, visa ed.

Buiten de door u geboekte reizen, vindt u ook allerlei handige tips terug op deze pagina. U bent altijd direct in het bezit van de meest up to date informatie.

Zo profiteert u van de voordelen van internet, maar kunt u nog steeds rekenen op de kennis en ruim 150 jaar ervaring van onze professionele reisadviseuses. Toerkoop Reisburo de Veer al 37 jaar een passie voor reizen !