Toerkoop Reisburo Jo Land

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Toerkoop Reisburo Jo Land

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

 

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Reisburo Jo Land

Toerkoop Reisburo Jo Land is een allround en zelfstandig reisagent. U kunt bij ons terecht voor AL uw reiswensen. Van enkel en alleen vervoer, een overnachting, een excursie of avondje uit, tot en met een compleet verzorgde vakantie- of zaken- of rondreis.
Wereldwijd, van groepsreizen in internationaal gezelschap of met Nederlandse begeleiding tot speciaal samengestelde individuele arrangementen. Vertel het ons en wij stellen de gewenste reis op maat voor u samen.

Waarom Toerkoop Reisburo Jo Land?

* Wij beschikken over de meest geavanceerde boekingssystemen.

  • U kunt uw reis persoonlijk via één van onze reisadviseurs danwel 24 uur per dag online afwikkelen via uw eigen persoonlijke website en klantenpagina waarvoor u een inlog ontvangt.
  • Wat u maar wilt, vanuit huis online betalen, de actuele status van uw reis raadplegen en de reisovereenkomst en reisbescheiden downloaden of natuurlijk via één van onze kantoren. Maar wat u ook doet, u heeft altijd de zekerheid dat er een professionele reisadviseur op de achtergrond meekijkt en controle houdt op de correcte voorbereiding en uitvoering van de reis.
  • Alle reizen die door onze bemiddeling worden geboekt en betaald zijn financieel 100% gegarandeerd. Geen slapeloze nachten dus over de garantie van een perfecte reis of zorgen over de door u bestede reisgelden
  • Gratis toegang tot een enorme database met honderdduizenden waarderingen en foto’s van vakantiebestemmingen en accommodaties die door onze klanten en onze professionele adviseurs bezocht zijn. Dat zijn gegarandeerde bezoekers en dus 100% betrouwbare beoordelingen. Zie hier hiervoor op www.joland.nl en kies dan “Mijn Toerkoop”.

Toerkoop Reisburo Jo Land beschikt over een groeiend aantal  reisproducten exclusief bij uw Toerkoop reisadviseur. Kijk ook eens op:

www.joland.nl
www.stercruises.nl
www.passievoorreizen.nl
www.Tomsreizen.nl
www.discovercars.nl
www.bestevakantiewoningen.nl