Travel XL

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Travel XL

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met TravelXL

TravelXL is sinds 1983 gevestigd in Schaijk. Reisbureau TravelXL is een onafhankelijk reisbureau, waarbij de wensen van de klant voorop staan. Samen
gaan we 15 maal per jaar op studiereis en hebben we de hele wereld gezien, op
deze manier kunnen we spreken uit eigen reiservaring! Naar aanleiding van uw
wensen maken wij graag een voorstel voor uw vakantie. Kom bij ons langs of maak
een afspraak, de koffie staat voor u klaar. Natuurlijk kunt u ook een boeking
maken op onze website, zo weet u zeker dat u boekt bij een vertrouwd
reisbureau!
Graag tot ziens, Yvonne, Betsie, Nancy, Corine en Sanne