Travelmoodz

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Travelmoodz

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met TravelMoodz

www.travelmoodz.com is een wereldwijd reisplatform dat de verbinding legt tussen reizigers en lokale gidsen, tour leaders en standplaatshosts. TravelMoodz is een website, gericht om klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Het plannen van een vakantie is een belangrijk onderdeel van de voorpret. Er zijn vele websites die u hiermee van dienst kunnen zijn. Maar toch bereikt bijna iedereen het punt dat hij door de bomen het bos niet meer ziet. Voldoet hetgeen u uitgekozen heeft daadwerkelijk aan de vakantie waar u zo’n behoefte aan heeft? Wie kan die vraag beter beantwoorden dan de reisexpert die op uw vakantiebestemming woont? Op TravelMoodz kiest u uw ideale lokale gids of tourleader en kunt u rechtstreeks met hem / haar in contact treden.

Naast het geven van advies  kunnen zij ook uw reis rechtstreeks reserveren. U boekt dan rechtstreeks bij de bron, waardoor u veelal goedkoper uit bent! Ook kunnen de gidsen en tourleaders uw reis (of een deel daarvan) begeleiden.