Veluwe Groep: Reisburo Relik en Van Hooft

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Veluwe Groep: Reisburo Relik en Van Hooft

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Relik & van Hooft

Reisburo Relik & van Hooft, al meer dan 70 jaar gevestigd in Breda, is meerdere keren gekozen als beste reisbureau van Nederland en Brabant.

Tezamen beschikken wij over meer dan 280 jaar reiservaring, zodat wij u over bijna ieder plekje in de wereld uit eigen ervaring kunnen vertellen. Geinteresseerd in onze eigen reiservaringen? Lees dan onze reisverslagen.

Bij ons reisbureau kunt u terecht voor alle soorten reizen; van eenvoudig tot luxe,exclusief, bijzonder en maatwerk. Ook zijn wij gespecialiseerd in groeps- en incentivereizen.