Anguilla

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Vaccinaties Anguilla

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in Anguilla voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor Anguilla vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op Anguilla. Hieronder leest u welke vaccinaties Anguilla vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor Anguilla te halen.

Welke vaccinaties zijn verplicht voor Anguilla?

Er zijn geen verplichte vaccinaties voor Anguilla. Wel worden er een aantal belangrijke inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

ang

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor Anguilla?

Er worden voor Anguilla vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in Anguilla. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd in Anguilla wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Anguilla:

Gaat u langer dan drie maanden naar Anguilla? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor Anguilla ook deze aanvullende vaccinaties:

Deze vaccinatie kan ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria in Anguilla?

Nee. De muggen in Anguilla verspreiden geen malaria. De muggen kunnen wel andere ziektes overbrengen. Enkele tips om muggenbeten voorkomen:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Anguilla?

In Anguilla dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten:

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In Anguilla komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over denguezika of chikungunya.
  • In Anguilla komen hiv/aids en andere soa’s mogelijk op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa’s.
Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Uw reisgegevens

Reisgegevens

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis (of op uw werk) of op één van onze locaties

5
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in