Malaria in Kaapverdische Eilanden

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op het werk wanneer het u uitkomt

Malaria in Kaapverdische Eilanden

Malaria komt hier alleen voor op de eilanden Santiago en Boavista. Het malariaseizoen op deze Kaapverdische Eilanden duurt van augustus tot en met november.

Wilt u een persoonsgebonden malaria-advies voor de Kaapverdische Eilanden? Meld u dan aan bij Thuisvaccinatie via de onderstaande knop

Galapagos Eilanden

Malariapillen: heb ik ze nodig voor de Kaapverdische Eilanden?

Voor dit land hebben verreweg de meeste reizigers géén malariapillen nodig omdat het risico op malaria klein is. Op Boa Vista en San Tiago is het tijdens het malariaseizoen wel van belang om uzelf goed tegen muggenbeten te beschermen. Hiertoe hebben wij de volgende tips:

  • Draag bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen met DEET.
  • De muggen die malaria overbrengen, steken vooral ‘s avonds, ‘s nachts en in de vroege ochtend. Slaap ‘s nachts onder een muskietennet.
  • Krijgt u koorts tijdens of na uw verblijf in een malariagebied? Bezoek dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, een arts! Er bestaat geen inenting tegen malaria.
  • Mugwerende middelen met DEET, muskietennet(ten) en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Op de Kaapverdische Eilanden loopt u niet alleen het risico op malaria, er komen ook andere infectieziekten voor. Laat uw vakantie niet door deze reizigersziekten bederven en vraag tijdig advies over vaccinaties en malariapillen voor de Kaapverdische Eilanden. Bekijk nu alvast het globale advies voor vaccinaties op de Kaapverdische Eilanden of meld u direct aan voor persoonlijk advies.

Galapagos Eilanden

Omliggende landen

Wilt u meer weten over malaria in omliggende landen van de Kaapverdische Eilanden of vaccinatieadviezen? Lees dan onze gerelateerde adviezen hieronder.

Malaria- en vaccinatieadvies Gambia

Malaria- en vaccinatieadvies Mauretanië

Malaria- en vaccinatieadvies Senegal

Malaria- en vaccinatieadvies Westelijke Sahara

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken