Vaccinatieadvies Saint Kitts en Nevis

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele Koorts

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Saint Kitts en Nevis

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in Saint Kitts en Nevis voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor Saint Kitts en Nevis vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in Saint Kitts en Nevis. Hieronder leest u welke vaccinaties Saint Kitts en Nevis vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor Saint Kitts en Nevis te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor Saint Kitts en Nevis?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Saint Kitts en Nevis wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. In Saint Kitts en Nevis komt geen gele koorts voor. Als u vanuit Nederland naar Saint Kitts en Nevis reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie voor Saint Kitts en Nevis worden er nog een aantal andere inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor Saint Kitts en Nevis?

Er worden voor Saint Kitts en Nevis vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in Saint Kitts en Nevis. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Saint Kitts en Nevis:

Loop ik risico op malaria in Saint Kitts en Nevis?

Nee. De muggen in Saint Kitts en Nevis verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in Saint Kitts en Nevis toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Saint Kitts en Nevis?

In Saint Kitts en Nevis dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In Saint Kitts en Nevis komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • In Saint Kitts en Nevis komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.
     

Heb ik voor omringende landen van Saint Kitts en Nevis extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar Saint Kitts en Nevis ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van Saint Kitts en Nevis.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in Saint Kitts en Nevis onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies