Vaccinatieadvies Saint Vincent en de Grenadines

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele Koorts

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Saint Vincent en de Grenadines

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op Saint Vincent en de Grenadines voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor Saint Vincent en de Grenadines vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op Saint Vincent en de Grenadines. Hieronder leest u welke vaccinaties op Saint Vincent en de Grenadines vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor Saint Vincent en de Grenadines te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor Saint Vincent en de Grenadines?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Saint Vincent en de Grenadines wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Op Saint Vincent en de Grenadines komt geen gele koorts voor. Als u vanuit Nederland naar Saint Vincent en de Grenadines reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie voor Saint Vincent en de Grenadines worden er nog een aantal andere inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor Saint Vincent en de Grenadines?

Er worden voor Saint Vincent en de Grenadines vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in Saint Vincent en de Grenadines. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Saint Vincent en de Grenadines:

Loop ik risico op malaria in Saint Vincent en de Grenadines?

Nee. De muggen in Saint Vincent en de Grenadines verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in Saint Vincent en de Grenadines toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Saint Vincent en de Grenadines?

In Saint Vincent en de Grenadines dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In Saint Vincent en de Grenadines komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • In Saint Vincent en de Grenadines komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.


Heb ik voor omringende landen van Saint Vincent en de Grenadines extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar Saint Vincent en de Grenadines ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van Saint Vincent en de Grenadines.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in Saint Vincent en de Grenadines onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies