Vaccinatieadvies Turks- en Caicoseilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsBuiktyfus

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Turks en Caicoseilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Turks en Caicoseilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Turks en Caicoseilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Turks en Caicoseilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties de Turks en Caicoseilanden vereisen en welke inentingen worden geadviseerd. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Turks en Caicoseilanden te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Turks en Caicoseilanden?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u de Turks en Caicoseilanden wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Op de Turks en Caicoseilanden komt geen gele koorts voor. Als u vanuit Nederland naar de Turks en Caicoseilanden reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Turks en Caicoseilanden?

Er worden voor de Turks en Caicoseilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Turks en Caicoseilanden. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd op de Turks en Caicoseilanden wilt verblijven. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Turks en Caicoseilanden:

Gaat u langer dan drie maanden naar de Turks en Caicoseilanden? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Turks en Caicoseilanden ook deze aanvullende vaccinatie:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria op de Turks en Caicoseilanden?

Nee. De muggen op de Turks en Caicoseilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Turks en Caicoseilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Turks en Caicoseilanden?

Op de Turks en Caicoseilanden dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten:

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • Op de Turks en Caicoseilanden komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • Op de Turks en Caicoseilanden komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.
     

Heb ik voor omringende landen van de Turks en Caicoseilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Turks en Caicoseilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Turks en Caicoseilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Turks en Caicoseilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies