VakantieXperts Den Ham

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

VakantieXperts Den Ham

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!\

 

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Vakantie Experts den Ham

De wereld ligt aan je voeten: met het zand tussen je tenen op een idyllisch strand. Stevig in een paar wandelschoenen gestoken op een grillig bergpad. Slipperen over een buurtmarktje vol lokale producten. Op je sokken balanceren op de drempel van een tempel. Met je voet op het gaspedaal tijdens een legendarische roadtrip. 

En elke reis is persoonlijk, want zoveel mensen zoveel (reis)wensen. Dat weten wij van VakantieXperts Den Ham, als geen ander en daarom ben je juist bij ons aan het goede adres voor een droomreis op maat. Reizen is onze passie! Dankzij onze jarenlange expertise, een groot aanbod en onze persoonlijke service wordt alles precies geregeld zoals jíj dat wilt. Ons team heeft al veel plekken van de wereld bezocht en je kan rekenen op een goed en eerlijk advies! 

Ons reisbureau is een mooie plek om samen jouw droomreis werkelijkheid te laten worden. Want iedereen weet: een goed begin, is het halve werk.

Zien we je gauw op ons reisbureau aan de Voorstraat 2 in Den Ham?