Vámonos Travels

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Vámonos Travels

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Vámonos Travels

Vámonos Travels biedt individuele rondreizen op maat. Intussen bestaan we al meer dan 20 jaar. In 1991 zijn we begonnen met het organiseren van maatwerk reizen naar verre bestemmingen. De naam ‘Vámonos’, dat ‘laten we gaan’ betekent, is gekozen door een voorliefde voor Latijns-Amerika en de Spaanse taal. Hier gingen onze eerste reizen dan ook heen. Maar al snel werden de grenzen verlegd en hebben we Afrika en Azië aan ons aanbod toegevoegd. We zitten niet stil en blijven nieuwe bestemmingen ontdekken. Zo kunt u tegenwoordig ook het Midden-Oosten via Vámonos Travels bezoeken. Ook komen er steeds nieuwe reizen op onze website. Maar onze kracht blijft maatwerk. Kunt u dus iets niet vinden? Vraag het ons!