Veluwe Groep: Reisburo Krooder

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Veluwe Groep: Reisburo Krooder

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Thuisvaccinatie.nl is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis.Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het ú uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En… wij sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar! En onze tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen!

Check hier of u vaccinatie nodig heeft voor uw reis

Vaccinaties aan huis, wanneer het u uitkomt!

Eén van de grootste voordelen van onze werkwijze is het feit dat de vaccinaties bij u thuis gegeven worden. Onze erkende artsen komen langs wanneer het u uitkomt: ook ’s avonds en in het weekend. Naast vaccinaties geven onze artsen u ook advies. Over voedsel, drinkwater en hygiëne op uw reisbestemming bijvoorbeeld. Zo gaat u niet alleen veilig op reis, maar bent u ook veilig tijdens uw reis. Omdat Thuisvaccinatie.nl u het ook verder zo gemakkelijk mogelijk wil maken, kunt u alles online regelen: van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van een afspraak. In de meeste gevallen wordt de nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een rekening voor de kosten die niet door uw verzekeraar worden betaald. De meeste vaccinaties worden gedeeltelijk of volledig vergoed!

Thuisvaccinatie.nl werkt samen met Reisburo Krooder

Al sinds 1968, bestaat KROODER, een reisbureau in het Noord-Brabantse Uden. Dit reisbureau is in de loop der jaren uitgegroeid tot een reisbedrijf in de regio waar service, kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Zowel voor avontuurlijke rondreizen, als strandvakanties bent u bij ons aan het juiste adres. Onze reisspecialisten zijn dagelijks bezig met uw vakantiebestemming, en het reserveren van de voor u meest geschikte reis. Het gebeurt steeds meer dat wij uw reis geheel op maat samenstellen, al naar gelang uw wensen en het beschikbare budget. Hiervoor werken wij samen met een aantal buitenlandse agenten waarmee wij een direct contact hebben.