Malaria in Nederland

In Nederland komt geen malaria voor

Malaria in Nederland

Komt er in Nederland malaria voor? Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken om malaria in Nederland. Thuisvaccinatie.nl informeert u over malaria in alle landen en biedt u een persoonlijk reisadvies!
 

Malaria vaccinatie nodig?

Gaat u binnenkort op reis naar een (verre) bestemming en weet u niet zeker of u voorzorgsmaatregelen tegen malaria dient te nemen? Thuisvaccinatie.nl informeert u graag per land over de gevaren van malaria en overige vaccinaties. Zo kan er voor sommige bestemmingen het advies gegeven worden malariapillen te nemen, maar dit is afhankelijk van uw persoonlijke gezondheidssituatie en reisbestemming.  
 

Zwangerschap en malariapillen

Bent u zwanger en gaat u op reis naar een land waar malaria voorkomt? Dan heeft u een extra kans om ernstige malaria op te lopen. Een goede bescherming tegen malaria is dus zeer belangrijk! U mag niet zomaar alle malariapillen innemen, dit is afhankelijk van uw zwangerschapssituatie. Informeer daarom tijdig bij een van onze erkende artsen naar de gevaren van malaria tijdens zwangerschap.
 

Onze artsen geven een persoonlijk reisadvies

Onze erkende artsen geven u graag een persoonlijk reisadvies, afgestemd op uw gezondheidssituatie, reisbestemming en verblijfsduur. U kunt online eenvoudig een afspraak maken en onze artsen komen op locatie langs. Zo kunt een afspraak inplannen wanneer het u het beste uitkomt!

Direct een afspraak maken »

 

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies