Vaccinatieadvies Trinidad en Tobago

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsRabies

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Trinidad en Tobago

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in Trinidad en Tobago voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor Trinidad en Tobago vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in Trinidad en Tobago. Hieronder leest u welke vaccinaties Trinidad en Tobago vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor Trinidad en Tobago te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor Trinidad en Tobago?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Trinidad en Tobago wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt in Afrika en Zuid-Amerika voor. Ook in Trinidad en Tobago komt gele koorts voor. Als u vanuit Nederland naar Trinidad en Tobago reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht maar soms wel aanbevolen.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie voor Trinidad en Tobago worden er nog een aantal andere inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor Trinidad en Tobago?

Er worden voor Trinidad en Tobago vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Deze inentingen worden geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in Trinidad en Tobago. 

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Trinidad en Tobago:

*De gele koorts vaccinatie wordt alleen voor Trinidad geadviseerd. Reist u alleen naar Tobago? Dan heeft u deze vaccinatie niet nodig. Ook cruise-passagiers naar Trinidad die het schip niet verlaten hoeven geen gele koorts vaccinatie.

Loop ik risico op malaria in Trinidad en Tobago?

Nee. De muggen in Trinidad en Tobago verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in Trinidad en Tobago toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer in Trinidad en Tobago?

In Trinidad & Tobago dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In Trinidad en Tobago komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • In Trinidad & Tobago komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.
     

Heb ik voor omringende landen van Trinidad & Tobago extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar Trinidad en Tobago ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van Trinidad & Tobago.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in Trinidad en Tobago onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies