Bezienswaardigheden Brazilië

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Bezienswaardigheden Brazilië

Als u op reis gaat naar Brazilië, dan wilt u natuurlijk genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft. Thuisvaccinatie.nl heeft daarom een top 3 ‘bezienswaardigheden’ voor u opgesteld:

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is dé stad van Brazilië. Het boegbeeld van de stad is het Christusbeeld dat u vindt in de wijk Alto da Boa Vista. Met een treintje kunt u het beeld bereiken dat op de top van de Corcovado staat. Het uitzicht is adembenemend. Rio de Janeiro staat ook bekend om carnaval. Met dit feest vieren de mensen de komst van de lente. Carnaval duurt in Brazilië vier dagen en het is fantastisch om het eens mee te maken. De parade trekt door de rua rua Marquês de Sapucaí. Vanaf de tribunes ziet u de praalwagens langs trekken. Er zijn verschillende optochten met elk een ander thema.

São Paulo

De grootste stad van Brazilië is São Paulo. Vooral als u cultuurliefhebber bent, is São Paulo een aanrader. Deze stad heeft veel musea en theaters. Museu de Arte de São Paulo is één van de grootste musea van Latijns-Amerika. Hier vindt u meesterwerken van onder andere Karel Appel, Vincent van Gogh, Sandro Botticelli en vele anderen. U kunt ook de kathedraal van São Paulo bezoeken. Dit is één van de grootste neo-gotische kathedralen in de wereld. Daarnaast vindt u in São Paulo het hoogste gebouw van Brazilië: de Mirante do Vale.

Amazone

Dit tropische regenwoud wordt ook wel ‘de longen van de wereld’ genoemd. Bent u in de buurt van de Amazone? Maak dan vooral een excursie en bekijk het grootste regenwoud ter wereld met eigen ogen. U vergeet het Amazoneregenwoud nooit meer…

Onze unieke werkwijze

1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.