Risicogroepen Brazilië

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Risicogroepen vaccinaties Brazilië

Reizen naar Brazilië brengt voor sommige mensen extra risico’s mee. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zwanger bent, uw baby of kind(eren) meeneemt naar Brazilië, gezondheidsproblemen heeft, op leeftijd bent of op zakenreis naar Brazilië gaat. U behoort dan tot de zogenoemde risicogroepen. Risciogroepen hebben meer kans om besmet te raken met een infectieziekte en kunnen ook eerder last krijgen van complicaties. Vaccinaties zijn voor deze groepen dan ook een absolute aanrader.

Reizen naar Brazilië tijdens de zwangerschap

Bent u zwanger, maar wilt u toch op reis naar Brazilië? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u zich fit genoeg voelt. Reizen tijdens de zwangerschap kan het beste gedaan worden tussen de 14de en 26ste week. Bespreek uw vakantieplannen naar Brazilië altijd eerst met uw verloskundige of gynaecoloog. Het is mogelijk om u tijdens uw zwangerschap te laten vaccineren, maar u heeft daarbij wel meer kans op complicaties. Lees er meer over op de pagina vaccinaties en zwangerschap.

Met baby of kind op reis naar Brazilië

Het afweersysteem van baby’s en kinderen is nog niet volledig ontwikkeld. Dat maakt hen vatbaarder voor infectieziekten. Ook is de kans op complicaties groter als zij ziek worden. Kinderen kunnen niet altijd gevaccineerd worden voor de reis naar Brazilië omdat er voor sommige vaccinaties een minimumleeftijd geldt. Besluit u om de reis met uw baby of kind toch te maken? Zorg dan altijd voor een goede hygiëne en was de handjes van uw kroost zeer regelmatig. Lees meer tips op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

 

Reizen naar Brazilië als u gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd bent

Mensen met gezondheidsproblemen en een hoge leeftijd lopen meer kans om besmet te raken met een infectieziekte. Daarnaast kunnen zij ook sneller en ernstiger ziek worden. Op de pagina reizigers met extra risico leest u praktische tips en informatie. Vraag daarnaast ook altijd een persoonlijk vaccinatieadvies aan zodat u onbezorgd op reis naar Brazilië kunt.

Op zakenreis naar Brazilië

Ook al verblijft u slechts enkele dagen in Brazilië: ook u heeft vaccinaties nodig voor uw reis. Zelfs in de meest luxueuze hotels kunt u namelijk besmet raken met een infectieziekte. Laat u op tijd adviseren door één van onze artsen.

1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Reisverklaring

Vul uw reisverklaring in

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in

5
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis of op één van onze locaties

Onze unieke werkwijze
Afspraak maken