Risicogroepen Brazilië

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Risicogroepen vaccinaties Brazilië

Reizen naar Brazilië brengt voor sommige mensen extra risico’s mee. Dit is bijvoorbeeld het geval als u zwanger bent, uw baby of kind(eren) meeneemt naar Brazilië, gezondheidsproblemen heeft, op leeftijd bent of op zakenreis naar Brazilië gaat. U behoort dan tot de zogenoemde risicogroepen. Risciogroepen hebben meer kans om besmet te raken met een infectieziekte en kunnen ook eerder last krijgen van complicaties. Vaccinaties zijn voor deze groepen dan ook een absolute aanrader.

Reizen naar Brazilië tijdens de zwangerschap

Bent u zwanger, maar wilt u toch op reis naar Brazilië? Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat u zich fit genoeg voelt. Reizen tijdens de zwangerschap kan het beste gedaan worden tussen de 14de en 26ste week. Bespreek uw vakantieplannen naar Brazilië altijd eerst met uw verloskundige of gynaecoloog. Het is mogelijk om u tijdens uw zwangerschap te laten vaccineren, maar u heeft daarbij wel meer kans op complicaties. Lees er meer over op de pagina vaccinaties en zwangerschap.

Met baby of kind op reis naar Brazilië

Het afweersysteem van baby’s en kinderen is nog niet volledig ontwikkeld. Dat maakt hen vatbaarder voor infectieziekten. Ook is de kans op complicaties groter als zij ziek worden. Kinderen kunnen niet altijd gevaccineerd worden voor de reis naar Brazilië omdat er voor sommige vaccinaties een minimumleeftijd geldt. Besluit u om de reis met uw baby of kind toch te maken? Zorg dan altijd voor een goede hygiëne en was de handjes van uw kroost zeer regelmatig. Lees meer tips op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

 

Reizen naar Brazilië als u gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd bent

Mensen met gezondheidsproblemen en een hoge leeftijd lopen meer kans om besmet te raken met een infectieziekte. Daarnaast kunnen zij ook sneller en ernstiger ziek worden. Op de pagina reizigers met extra risico leest u praktische tips en informatie. Vraag daarnaast ook altijd een persoonlijk vaccinatieadvies aan zodat u onbezorgd op reis naar Brazilië kunt.

Op zakenreis naar Brazilië

Ook al verblijft u slechts enkele dagen in Brazilië: ook u heeft vaccinaties nodig voor uw reis. Zelfs in de meest luxueuze hotels kunt u namelijk besmet raken met een infectieziekte. Laat u op tijd adviseren door één van onze artsen.

Onze unieke werkwijze
1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.