Bezienswaardigheden

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Bezienswaardigheden Costa Rica

Costa Rica is een prachtig land in Midden-Amerika. Reist u naar Costa Rica en wilt u weten wat u zeker gezien ‘moet’ hebben? De tips van Thuisvaccinatie.nl op een rij:

Natuurparken Costa Rica

Houdt u van de natuur? Dan bent u in Costa Rica op de juiste plek. Bezoek het natuurgebied Reserva Biologiva Bosque Nuboso Monteverde. Een prachtig natuurpark met maar liefst zes verschillende ecologische gebieden met een uiteenlopende variatie van planten en dieren. In het regenwoud zijn paden en bruggen aangelegd. Een echte aanrader voor de natuurliefhebber die naar Costa Rica reist. Ook is het Tortuguero National Park een mooi natuurgebied. Op het strand kunt u misschien wel de geboorte van schildpadden bewonderen. Wilt u een vulkaan zien? Ga dan naar het Parque Nacional Volán Arenal. Dit nationale park ligt nabij San José en heeft een eigen museum. De vulkaan is de meest actieve vulkaan ter wereld. Een bezoek aan de vulkaan zult u nooit meer vergeten.

We noemen het Rincón de la Vieja National Park apart. Dit park heeft een rijke historie en een meer dat ruim 600 jaar oud is. Maar het park heeft meer te bieden. Wat denkt u van vulkanen, de mooiste watervallen en warmwaterbronnen. Daarnaast ziet u er een grote diversiteit aan dieren.

Avontuur Costa Rica

Voor mensen die van avonturen, actie én de natuur houden is Puerto Viejo de Sarapiqui een aanrader. Hier kunt u raften of een prachtige kajaktocht maken. Natuurlijk kunt u ook met een boot over de Sarapiqui rivier. U komt hier kaaimannen, apen en krokodillen tegen.

Waterval Costa Rica

Adembenemende watervallen vindt u in La Paz Waterfall Gardens. U vindt deze watervallen in Vara Blanca. Trek goede schoenen aan en geniet tijdens uw tocht van vijf prachtige watervallen. Daarnaast ziet u de mooiste vogels, kolibries en kleurrijke vlinders. Ook het symbool van Costa Rica, de gifgroene kikker met rode ogen, leeft in dit gebied. De kans dat u dit dier overdag ziet, is erg klein. De kikker verstopt zich dan graag onder bladeren.

1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Reisverklaring

Vul uw reisverklaring in

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in

5
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis of op één van onze locaties

Onze unieke werkwijze
Afspraak maken