Bezienswaardigheden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Bezienswaardigheden Costa Rica

Costa Rica is een prachtig land in Midden-Amerika. Reist u naar Costa Rica en wilt u weten wat u zeker gezien ‘moet’ hebben? De tips van Thuisvaccinatie.nl op een rij:

Natuurparken Costa Rica

Houdt u van de natuur? Dan bent u in Costa Rica op de juiste plek. Bezoek het natuurgebied Reserva Biologiva Bosque Nuboso Monteverde. Een prachtig natuurpark met maar liefst zes verschillende ecologische gebieden met een uiteenlopende variatie van planten en dieren. In het regenwoud zijn paden en bruggen aangelegd. Een echte aanrader voor de natuurliefhebber die naar Costa Rica reist. Ook is het Tortuguero National Park een mooi natuurgebied. Op het strand kunt u misschien wel de geboorte van schildpadden bewonderen. Wilt u een vulkaan zien? Ga dan naar het Parque Nacional Volán Arenal. Dit nationale park ligt nabij San José en heeft een eigen museum. De vulkaan is de meest actieve vulkaan ter wereld. Een bezoek aan de vulkaan zult u nooit meer vergeten.

We noemen het Rincón de la Vieja National Park apart. Dit park heeft een rijke historie en een meer dat ruim 600 jaar oud is. Maar het park heeft meer te bieden. Wat denkt u van vulkanen, de mooiste watervallen en warmwaterbronnen. Daarnaast ziet u er een grote diversiteit aan dieren.

Avontuur Costa Rica

Voor mensen die van avonturen, actie én de natuur houden is Puerto Viejo de Sarapiqui een aanrader. Hier kunt u raften of een prachtige kajaktocht maken. Natuurlijk kunt u ook met een boot over de Sarapiqui rivier. U komt hier kaaimannen, apen en krokodillen tegen.

Waterval Costa Rica

Adembenemende watervallen vindt u in La Paz Waterfall Gardens. U vindt deze watervallen in Vara Blanca. Trek goede schoenen aan en geniet tijdens uw tocht van vijf prachtige watervallen. Daarnaast ziet u de mooiste vogels, kolibries en kleurrijke vlinders. Ook het symbool van Costa Rica, de gifgroene kikker met rode ogen, leeft in dit gebied. De kans dat u dit dier overdag ziet, is erg klein. De kikker verstopt zich dan graag onder bladeren.

Onze unieke werkwijze
1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.