Bezienswaardigheden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Bezienswaardigheden Egypte

Als u naar Egypte reist, wilt u natuurlijk iets van het land zien. Wij geven u graag enkele tips. Bezoek de mooiste piramiden, de Valley of the Kings of ga naar de Rode Zee. Egypte heeft u veel te bieden.

Piramiden

Egypte staat vooral bekend om de piramiden. Dit zijn grafmonumenten waarin de farao’s werden begraven. Een van de oude zeven wereldwonderen is de Piramide van Cheops. Deze piramide is maar liefst 146 meter hoog en is erg indrukwekkend om te zien. Vooral als u zich bedenkt dat sommige piramides 4500 jaar geleden zijn gebouwd. In Saqqara vindt u de allereerste piramide uit de geschiedenis, de trappiramide van Djoser.

We noemen het Rincón de la Vieja National Park apart. Dit park heeft een rijke historie en een meer dat ruim 600 jaar oud is. Maar het park heeft meer te bieden. Wat denkt u van vulkanen, de mooiste watervallen en warmwaterbronnen. Daarnaast ziet u er een grote diversiteit aan dieren.

Valley of the Kings

Het Dal der Koningen ligt bij Luxor. Hier liggen meer dan 60 koningen begraven en dit is een echte toeristische trekpleister. Zo is in 1922 het graf van Toetanchamon hier ontdekt. De meeste vondsten zijn verhuisd naar het Egyptisch Museum in Caïro.

Rode Zee

De Rode Zee is een binnenzee met veel koraal en tropische vissen. De Rode Zee behoort tot één van de mooiste duiklocaties ter wereld. Rondom De Rode Zee vindt u dan ook de toeristische badplaatsen zoals Hurghada en Sharm El Sheikh. Heeft u nog geen duikbrevet? Geen probleem, er zijn voldoende duikscholen waar u uw PADI kunt halen.

Karnak

In het Egyptische dorp Karnak vindt u twee tempelcomplexen. U zult hier zich zeker een halve dag vermaken om alles te kunnen zien. Het is één van de meest bezochte bezienswaardigheden van Egypte. Ongeveer 30 farao’s zorgden ervoor dat dit complex werd afgebouwd. Het is het grootste religieuze bouwwerk in de wereld.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.