Risicogroepen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Risicogroepen vaccinaties Egypte

Sommige mensen zijn gevoeliger voor een infectieziekte dan anderen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de benodigde vaccinaties als u bijvoorbeeld zwanger bent of een verminderde weerstand heeft. Ook als u met een baby of jonge kinderen naar Egypte reist, is het belangrijk dat u maatregelen neemt om de kans op besmetting te verkleinen. Op deze pagina vindt u deze informatie.

Zwanger en op vakantie naar Egypte

Bent u zwanger? Gefeliciteerd! Voelt u zich goed en wilt u op vakantie naar Egypte? Dat kan natuurlijk. De beste periode om te reizen als u in verwachting bent is tussen de 14de en 26ste week. Stel ook uw verloskundige of gynaecoloog op de hoogte van uw reisplannen. In de meeste gevallen kunt u zich laten vaccineren als u zwanger bent, maar er is altijd een kans op complicaties. Lees er meer over op de pagina vaccinaties en zwangerschap.

Reizen naar Egypte met een baby of jong kind

Als u naar Egypte reist met uw baby of kind is het belangrijk dat u uw kind beschermt tegen infectieziekten. Baby’s en jonge kinderen hebben een verhoogd risico op een infectieziekte, omdat hu afweersysteem nog niet helemaal ontwikkeld is. Daar komt bij dat zij sneller hun vingers in de mond stoppen. Helaas is het niet altijd mogelijk om een kind te vaccineren. Dit heeft te maken met de minimumleeftijd voor bepaalde vaccins. Een goede hygiëne is dan ook belangrijk bij het voorkomen van infectieziekten. Lees meer informatie en tips op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

Op reis naar Egypte als u gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd bent

Iedereen die gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd is, loopt een verhoogd risico om besmet te raken met een infectieziekte. Ook kunt u sneller en ernstiger ziek worden. Lees op de pagina reizigers met extra risico praktische tips en handige informatie. Vraag ook altijd een persoonlijk vaccinatieadvies aan voordat u naar Egypte reist.

Op zakenreis naar Egypte

Ook zakenreizigers moeten denken aan hun gezondheid. U bent pas goed voorbereid als u aan uw vaccinaties voor Egypte heeft gedacht. Zelfs als u slechts enkele dagen in een luxe hotel verblijft, kunt u een infectieziekte krijgen. Laat u daarom adviseren door één van onze artsen.