Malaria in Hongarije

In Hongarije komt geen malaria voor

Malaria in Hongarije

Komt er in Hongarije malaria voor en moet u rekening houden met de bijbehorende risico’s? Gelukkig hoeft u zich nergens zorgen om te maken, want in Hongarije komt geen malaria voor. Echter, er bestaan in Hongarije wel andere gezondheidsrisico’s waar u rekening mee moet houden indien u op vakantie gaat naar dit land.
 

Inentingen Hongarije

Overige inentingen voor Hongarije zijn niet verplicht of noodzakelijk. De enige infectieziekte in Hongarije die een risico kan vormen is FSME/teken encefalitis. Dit is van toepassing wanneer u van maart t/m november langer dan vier weken gaat wandelen of kamperen in de Hongaarse natuur. De ziekte FSME/teken encefalitis kan hersenontsteking veroorzaken. Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat u vaccineren tegen deze ziekte.
 

Overige gezondheidsrisico’s Hongarije

Maakt u een doorreis of combinatie met andere landen, dan heeft u mogelijk wel aanvullende inentingen nodig voor de andere bestemming. Laat u daarom goed adviseren door Thuisvaccinatie.nl! Wij staan ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar met erkende artsen die aan huis komen vaccineren. Maak direct een afspraak met een van onze erkende artsen om aanvullende inentingen voor Hongarije te krijgen.
 

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies