Malaria in Hongarije

In Hongarije komt geen malaria voor

Malaria in Hongarije

In Hongarije komt geen malaria voor. Echter, er bestaan in Hongarije wel andere gezondheidsrisico’s waar u rekening mee moet houden indien u op vakantie gaat naar dit land.

Inentingen Hongarije

Inentingen voor Hongarije zijn niet verplicht. Een infectieziekte in Hongarije die een risico kan vormen is FSME/teken encefalitis. Dit is van toepassing wanneer u van april t/m november langer dan vier weken gaat wandelen of kamperen in de Hongaarse natuur. De ziekte FSME/teken encefalitis kan hersenontsteking veroorzaken. Neem daarom het zekere voor het onzekere en laat u vaccineren tegen deze ziekte. Bij een verblijf langer dan drie maanden in Hongarije, wordt ook een rabiës vaccinatie geadviseerd.
Zie ook vaccinaties Hongarije.

Overige gezondheidsrisico’s Hongarije

Maakt u een doorreis of combinatie met andere landen, heeft u mogelijk aanvullende inentingen nodig voor de andere bestemming. Laat u daarom goed adviseren door Thuisvaccinatie.nl! Wij staan ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar met erkende artsen die aan huis komen vaccineren. Maak direct een afspraak met een van onze erkende artsen om aanvullende inentingen voor Hongarije te krijgen.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies