Vaccinatieadvies Koraalzee-eilanden

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsBuiktyfusMazelenHepatitis B

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Koraalzee Eilanden

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Koraalzee Eilanden voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Koraalzee Eilanden vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Koraalzee Eilanden. Hieronder leest u welke vaccinaties de Koraalzee Eilanden vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Koraalzee Eilanden te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Koraalzee Eilanden?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u de Koraalzee Eilanden wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar de Koraalzee Eilanden reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.
U hoeft ook geen gele koorts vaccinatie te halen wanneer u vanuit de Galapagos Eilanden de Koraalzee Eilanden in wilt reizen.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie voor de Koraalzee Eilanden worden er nog een aantal andere inentingen geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Koraalzee Eilanden?

Er worden voor de Koraalzee Eilanden vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Koraalzee Eilanden. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd op de Koraalzee Eilanden wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Koraalzee Eilanden:

Gaat u langer dan drie maanden naar de Koraalzee Eilanden? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Koraalzee Eilanden ook deze aanvullende vaccinatie:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria op de Koraalzee Eilanden?

Nee. De muggen op de Koraalzee Eilanden verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Koraalzee Eilanden toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Koraalzee Eilanden?

Op de Koraalzee Eilanden dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten: 

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • Op de Koraalzee Eilanden komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
     

Heb ik voor omringende landen van de Koraalzee Eilanden extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Koraalzee Eilanden ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Koraalzee Eilanden.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Koraalzee Eilanden onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies