Vaccinatieadvies Maldiven

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

Gele KoortsBuiktyfusHepatitis B

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Maldiven

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die op de Maldiven voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Maldiven vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie op de Maldiven. Hieronder leest u welke vaccinaties de Maldiven vereisen en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Maldiven te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Maldiven?

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u de Maldiven wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt in Afrika en Zuid-Amerika voor. Op de Maldiven komt geen gele koorts voor. Als u vanuit Nederland naar de Maldiven reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Naast de in sommige gevallen verplichte gele koorts vaccinatie worden er nog een aantal andere inentingen voor de Maldiven geadviseerd. Hieronder kunt u lezen om welke vaccinaties het gaat.

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Maldiven?

Er worden voor de Maldiven vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf op de Maldiven. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd op de Maldiven wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Maldiven:

Gaat u langer dan drie maanden naar de Maldiven? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Maldiven ook deze aanvullende vaccinaties:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria op de Maldiven?

Nee. De muggen op de Maldiven verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf op de Maldiven toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico’s zijn er nog meer op de Maldiven?

Op de Maldiven dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten:

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • Op de Maldiven komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees meer over dengue, zika of chikungunya.
  • Op de Maldiven komen hiv/aids en andere soa’s op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa’s.
     

Heb ik voor omringende landen van de Maldiven extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Maldiven ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde inentingen voor buurlanden van de Maldiven.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf op de Maldiven onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies