Risicogroepen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Risicogroepen Turkije

Sommige reizigers zijn vatbaarder voor infectieziekten als zij naar Turkije reizen. Dit is bijvoorbeeld het geval als u in verwachting bent, u met een baby of kind(eren) reist, gezondheidsproblemen heeft of als u op leeftijd bent. Maar ook zakenreizigers lopen extra risico. Deze risicogroepen zijn niet alleen extra vatbaar voor infectieziekten, maar kunnen ook sneller en ernstiger ziek worden. Daarom zijn vaccinaties zeker voor deze reizigers een absolute aanrader:

Zwanger en op reis naar Turkije

Natuurlijk kunt u naar Turkije als u in verwachting bent. Doe dit in de 14de of 26ste week van uw zwangerschap en alleen als u zich goed voelt. Bespreek uw vakantieplannen met uw gynaecoloog of verloskundige. U kunt zich laten vaccineren als u zwanger bent, maar er kunnen complicaties optreden. Lees er meer over op de pagina vaccinaties en zwangerschap.

Met baby of kind naar Turkije

Het afweersysteem is bij baby’s en kinderen nog niet volledig ontwikkeld. Hierdoor zijn zij vatbaarder voor infectieziekten. Niet ieder vaccin is geschikt voor jonge kinderen en daarom is er voor sommige vaccinaties een minimumleeftijd. Om besmetting met een infectieziekte te voorkomen, is een goede hygiëne uiterst belangrijk tijdens uw verblijf in Turkije. Lees er meer over op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

Reizen naar Turkije als u gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd bent

Ook mensen met gezondheidsproblemen en ouderen hebben een verminderd afweersysteem waardoor zij sneller besmet kunnen raken met een infectieziekte in Turkije. Het kan ook zo zijn dat zij om die reden naast de standaard vaccinaties nog extra inentingen nodig hebben. Op de pagina reizigers met extra risico.

Op zakenreis naar Turkije

Bent u zakenreiziger en gaat u binnenkort naar Turkije? Dan is het belangrijk dat u zich goed laat informeren over de aan te raden vaccinaties. Ook al verblijft u slechts enkele dagen in een luxe hotel, u loopt het risico om besmet te raken met infectieziekten.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.