BCG vaccinatie 

De BCG vaccinatie beschermt u tegen bepaalde vormen van tuberculose (TBC). Na een inenting met de BCG-vaccinatie bent u in principe levenslang beschermd tegen TBC. Het hangt af van uw reisbestemming, uw gezondheidssituatie en de duur van uw reis of u een BCG vaccinatie nodig heeft en krijgt. 

Voor welke landen wordt de BCG-vaccinatie geadviseerd?

De BCG-vaccinatie is in geen enkel land verplicht, maar wordt voor risicolanden wel aanbevolen. TBC komt hoofdzakelijk in Afrika, Azië en Zuid-Amerika voor. Over het algemeen wordt het de TBC-vaccinatie alleen geadviseerd aan kleine kinderen en mensen die langer dan drie maanden in risicogebieden verblijven en daar intensief contact hebben met de lokale bevolking. 

Welke reisvaccinaties heeft u nog meer nodig?

De BCG vaccinatie wordt niet door Thuisvaccinatie.nl aangeboden. Wij kunnen u wel adviseren of deze vaccinatie voor uw reis noodzakelijk is. Bovendien bieden wij wel andere belangrijke reisvaccinaties aan. Onderstaande vaccinaties heeft u mogelijk ook nodig voor uw reisbestemming:
 
 
Vaccinaties kunnen u een hoop problemen besparen. Wilt u een reisadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.
 
 
Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis.
 

Advies nodig?

Selecteer uw bestemming
Thuisvaccinatie Arts

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.