Malaria in Belize

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op het werk wanneer het u uitkomt

Malaria in Belize

Malaria komt alleen in het zuiden van Belize voor, namelijk in Stann Creek en Toledo district. Hier is een laag risico op malaria. In de rest van het land komt geen malaria voor.

Wilt u een persoonsgebonden malaria-advies voor Belize? Meld u dan aan bij Thuisvaccinatie via de onderstaande knop.

Galapagos Eilanden

Malariapillen: heb ik ze nodig voor Belize?

Ook voor het zuiden van Belize hebben verreweg de meeste reizigers géén malariapillen nodig omdat het risico op malaria klein is. (De enige uitzondering hierop zijn mensen zonder milt.) Wel is het altijd van belang om uzelf goed tegen muggenbeten te beschermen. Hiertoe hebben wij de volgende tips:

  • Draag bedekkende kleding en gebruik mugwerende middelen met DEET.
  • De muggen die malaria overbrengen, steken vooral ‘s avonds, ‘s nachts en in de vroege ochtend. Slaap ‘s nachts onder een muskietennet.
  • Krijgt u koorts tijdens of na uw verblijf in een malariagebied? Bezoek dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 24 uur, een arts! Er bestaat geen inenting tegen malaria.
  • Mugwerende middelen met DEET, muskietennet(ten) en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

In Belize loopt u niet alleen het risico op malaria, er komen ook andere infectieziekten voor. Laat uw vakantie niet door deze reizigersziekten bederven en vraag tijdig advies over vaccinaties en malariapillen voor Belize. Bekijk nu alvast het globale advies voor vaccinaties in Azerbeidzjan of meld u direct aan voor persoonlijk advies.

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken