Inentingen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Inentingen Gambia

Gaat u op vakantie naar Gambia? Vergeet dan niet op tijd alle (aanbevolen) inentingen voor Gambia te halen. Zo bent u optimaal beschermd tegen allerlei reizigersziekten die in dit land voor kunnen komen.

Welke inentingen zijn verplicht voor Gambia?

Bij een bezoek aan Gambia via een gele koorts land bent u verplicht een gele koorts vaccinatie te hebben. Reist u direct vanuit Nederland naar Gambia en maakt u geen tussenstops in een gele koorts land, dan is de vaccinatie niet verplicht voor u.

Aanbevolen inentingen Gambia

Afhankelijk van uw precieze bestemming, accommodatie en verblijfsduur op Gambia raadt Thuisvaccinatie.nl aanvullende vaccinaties aan. Met behulp van deze inentingen kunt u zorgeloos op reis gaan en weet u zeker dat u goed beschermd bent.

Om de kans op infectieziekten te verkleinen, worden sommige inentingen altijd geadviseerd, ongeacht uw verblijfsduur in Gambia, namelijk:

Verblijft u langer dan drie maanden in Gambia? Dan bevelen wij de volgende inentingen aanvullend aan:

Welke inentingen u precies nodig heeft en wij adviseren, is afhankelijk van uw persoonlijke (gezondheids)situatie. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om verplichte en aanbevolen inentingen voor Gambia te halen.