Maleisie Inentingen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Inentingen Maleisië

Maakt u een verre reis naar Maleisië? Bereid u dan goed voor en informeer tijdig naar alle verplichte en aanbevolen inentingen voor Maleisië. Deze reisbestemming wordt vaak gecombineerd met andere landen, waarvoor u misschien ook aanvullende vaccinaties en inentingen nodig heeft.

Verplichte inentingen Maleisië

Op deze pagina vindt u informatie over alle verplichte en aanbevolen inentingen voor Maleisië. Combineert u uw reis met andere landen of bestemmingen? Informeer dan ook naar deze andere landen en de (verplichte) inentingen hiervoor.

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Maleisië wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar Maleisië reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Aanbevolen inentingen Maleisië

Ga zorgeloos op reis met de inentingen voor Maleisië via Thuisvaccinatie.nl. Onze erkende artsen komen bij u thuis langs voor het vaccineren tegen verschillende infectieziekten. Voor Maleisië worden een aantal inentingen aanbevolen, ongeacht uw verblijfsduur:

Gaat u langer dan drie maanden naar Maleisië? Dan bevelen wij de volgende inentingen aanvullend aan:

Afhankelijk van uw precieze reisbestemming en gezondheidssituatie, kan het advies per persoon verschillen. Maak daarom een afspraak met een van onze artsen voor het juiste advies en alle benodigde vaccinaties voor Maleisië.