Malaria in Noordelijke Marianen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Malaria in Noordelijke Marianen

Muggenbeten zijn zeer vervelend en in sommige verre reisbestemmingen kunnen de muggen zelfs malaria overbrengen. Een ziekte waartegen geen vaccinatie bestaat. Gaat u binnenkort op reis naar de Noordelijke Marianen en wilt u graag weten of u voorzorgsmaatregelen tegen malaria in Noordelijke Marianen moet nemen? Thuisvaccinatie.nl staat graag voor u klaar met advies!

Komt in Noordelijke Marianen malaria voor?

In de Noordelijke Marianen komt geen malaria voor. U kunt dus met een gerust hart rondreizen en u hoeft geen speciale voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Wilt u toch muggenbeten voorkomen? Dan adviseren wij om bedekkende kleding te dragen en onder een muskietennet te slapen. Ook kunt u mugwerende middelen met DEET gebruiken om uzelf goed te beschermen.

Overige maatregelen voor Noordelijke Marianen

U hoeft voor de Noordelijke Marianen geen verplichte vaccinaties te halen. Wel kunt u in dit land te maken krijgen met vervelende infectieziekten. Daarom adviseren wij om aanvullende vaccinaties te halen, die u beschermen tegen alle risico’s en gevaren van het land. Lees welke dat zijn: vaccinaties voor Noordelijke Marianen. 

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken