Malaria in Norfolkeiland

In Norfolkeiland komt geen malaria voor

Malaria in Norfolkeiland

Het Norfolkeiland is gelegen in de Stille Oceaan tussen Australië en Nieuw-Zeeland. Bij een reis naar een verre bestemming kan het voorkomen dat u rekening moet houden met voorzorgsmaatregelen tegen malaria of infectieziekten die op het eiland voorkomen. Informeer daarom tijdig naar alle risico’s en gevaren van uw reisbestemming(en).
 

Norfolkeiland en malaria

Net zoals in Nieuw-Zeeland en Australië, hoeft u zich ook op Norfolkeiland geen zorgen te maken om malaria. De muggen dragen geen malaria over, maar kunnen u wel vervelend steken. Draag daarom bedekkende kleding om muggenbeten te voorkomen. ’s Nachts kunt u slapen onder een muskietennet om uzelf te beschermen. In onze webshop kunt u speciale reissets aanschaffen om mee te nemen naar Norfolkeiland.
 

Heb ik vaccinaties nodig?

Het aantal vaccinaties dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De reisduur, reisbestemming en uw gezondheidssituatie kunnen ervoor zorgen dat wij aanvullende vaccinaties adviseren. Lees welke vaccinaties voor Norfoldeiland worden aangeraden

Ga goed voorbereid op reis met persoonlijk advies

Onze artsen geven u een persoonlijk advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo weet u zeker dat u zonder zorgen op reis kunt gaan en alle benodigde voorzorgsmaatregelen tegen infectieziekten heeft genomen. Een afspraak maken kan eenvoudig en snel via onze website, maak nu direct een afspraak!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies