Malaria in Pitcairneilanden

In Pitcairneilanden komt geen malaria voor

Malaria in Pitcairneilanden

De Pitcairneilanden is een eilandengroep in de Grote Oceaan, halverwege Paaseiland en Tahiti. Er is slechts een eiland van de groep bewoond. Bij een bezoek aan Paaseiland of Tahiti kan het interessant zijn om ook de Pitcairneilanden aan te doen. Ga daarom goed voorbereid op reis en lees meer over malaria op de Pitcairneilanden.
 

Komt op de Pitcairneilanden malaria voor?

Gaat u binnenkort op reis naar de Pitcairneilanden? Dan hoeft u geen voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Op de Pitcairneilanden komt namelijk geen malaria voor. Combineert u uw reis met meerdere reisbestemmingen, informeer dan voor iedere afzonderlijke reisbestemming of u malaria voorzorgsmaatregelen moet nemen.
 

Op reis: vaccinaties voor Pitcairneilanden

U hoeft geen rekening te houden met malaria, maar u dient wel rekening te houden met infectieziekten die op de Pitcairneilanden voorkomen. Zo dient u een aantal vaccinaties te halen, ongeacht de duur van uw verblijf. Zie hievoor onze pagina: vaccinaties Pitcairneilanden. 
 

Vaccinaties thuis of op het werk

Onze artsen rijden rond door heel Nederland en komen gewoon bij u thuis langs voor het zetten van vaccinaties. Dat hoeft niet per se overdag, we komen ook ’s avonds of in het weekend langs. Zo hoeft u geen extra vrije tijd te maken en kunt u toch alle benodigde vaccinaties krijgen! Maak vandaag nog een afspraak!

Direct een afspraak maken »

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies