Malaria in Pitcairneilanden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Malaria in Pitcairneilanden

De Pitcairneilanden is een eilandengroep in de Grote Oceaan, halverwege Paaseiland en Tahiti. Er is slechts een eiland van de groep bewoond. Bij een bezoek aan Paaseiland of Tahiti kan het interessant zijn om ook de Pitcairneilanden aan te doen. Ga daarom goed voorbereid op reis en lees meer over malaria op de Pitcairneilanden.

Komt op de Pitcairneilanden malaria voor?

Gaat u binnenkort op reis naar de Pitcairneilanden? Dan hoeft u geen voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Op de Pitcairneilanden komt namelijk geen malaria voor.

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.