Malaria in Pitcairneilanden

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op het werk wanneer het u uitkomt

Malaria in Pitcairneilanden

De Pitcairneilanden is een eilandengroep in de Grote Oceaan, halverwege Paaseiland en Tahiti. Er is slechts een eiland van de groep bewoond. Bij een bezoek aan Paaseiland of Tahiti kan het interessant zijn om ook de Pitcairneilanden aan te doen. Ga daarom goed voorbereid op reis en lees meer over malaria op de Pitcairneilanden.

Komt op de Pitcairneilanden malaria voor?

Gaat u binnenkort op reis naar de Pitcairneilanden? Dan hoeft u geen voorzorgsmaatregelen tegen malaria te nemen. Op de Pitcairneilanden komt namelijk geen malaria voor. Combineert u uw reis met meerdere reisbestemmingen, informeer dan voor iedere afzonderlijke reisbestemming of u malaria voorzorgsmaatregelen moet nemen.

Op reis: vaccinaties voor Pitcairneilanden

U hoeft geen rekening te houden met malaria, maar u dient wel rekening te houden met infectieziekten die op de Pitcairneilanden voorkomen. Zo dient u een aantal vaccinaties te halen, ongeacht de duur van uw verblijf. Zie hievoor onze pagina: vaccinaties Pitcairneilanden.

Galapagos Eilanden

Meer weten over Thuisvaccinatie?

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Afspraak maken