Bezienswaardigheden

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Bezienswaardigheden Thailand

Naast praktische info en de benodigde voorzorgsmaatregelen voor uw reis naar Thailand, geven wij u ook graag enkele tips over bezienswaardigheden in dit prachtige land. De top 3 van Thuisvaccinatie.nl:

Grand Palace en Wat Phra Kaeo

De Grand Palace en Wat Phra Kaeo zijn waarschijnlijk de twee meest spectaculaire bezienswaardigheden van Bangkok. Ze bevinden zich samen in een 2,5 km2 ommuurd complex. Grand Palace is een indrukwekkend zomerpaleis. U komt er binnen via een prachtig aangelegde tuin. Het paleis is in twee delen gebouwd waardoor en ook duidelijk twee verschillende stijlen te zien zijn. Wat Phra Keao is de tempel van de Smaragden Boeddha, de meest geëerde boeddha in Thailand. In de tempel kijkt de Smaragden Boeddha, die overigens maar 66 cm hoog is, neer op de menigte vanaf een hoge verlichte positie boven een groot gouden altaar. Let op dat er tijdens een bezoek aan deze tempel kledingvoorschriften gelden: geen blote armen of benen en geen slippers.

River Kwai en dodenspoorlijn

De spoorbrug over de rivier de Kwai is gebouwd bij de plaats Kanchanaburi. Het spoor dat over de brug en langs de rivier loopt, is onderdeel van de dodenspoorlijn. Deze wordt zo genoemd omdat het spoor tijdens de Tweede Wereldoorlog gebouwd is door (westerse) krijgsgevangenen. Zo’n 100.000 gevangenen zijn hier overleden door de erbarmelijke leef- en werkomstandigheden. Tijdens de treinrit die u kunt maken, heeft u een prachtig uitzicht over de rivier en de jungle en u rijdt uiteraard over de beroemde ‘bridge over the river kwai’. Ook kunt u een kijkje nemen in het nabij gelegen spoorwegmuseum.

Phang Nga Bay

Phang Nga Bay is een prachtige baai op het eiland Phuket. De kalkstenen rotsen met weelderige begroeiing lijken hier op willekeurige plekken uit de zee te rijzen. Het is dan ook een veelgebruikt decor voor Hollywood films (James Bond). Naast de drukke en toeristisch gedeeltes kunt u hier ook nog veel verlaten stranden vinden waar regelmatig bijzondere dieren gespot worden. Maak hier ook een tochtje naar Diamond Cave. Deze grot dankt zijn naam aan de vele kristallen die oplichten wanneer er met zaklantaarns op wordt geschenen. U kunt hier ook snorkelen en duiken. Een absolute aanrader!

Natuurlijk legt u de mooiste momenten van uw reis vast. Bent u al bekend met Webprint? Hier kunt u al uw foto’s van Thailand laten drukken. Ook op canvas.Zoekt u nog een camera? Kijk dan eens op de website van Camera.nl.

Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Uw reisgegevens

Reisgegevens

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis (of op uw werk) of op één van onze locaties

5
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in