Inentingen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Inentingen Thailand

Wanneer u op vakantie gaat naar een verre reisbestemming zoals Thailand, kunt u risico lopen op infectieziekten. Deze ziekten zijn vaak eenvoudig te voorkomen met vaccinaties en inentingen. Dankzij inentingen voor Thailand gaat u goed voorbereid op reis.

Op reis: inentingen Thailand

In Thailand loopt u risico op infectieziekten, zoals Hepatitis of DTP, die eenvoudig voorkomen kunnen worden door vaccinaties en inentingen. U kunt bij een reis naar Thailand inentingen laten zetten door onze erkende artsen, die gewoon bij u thuis langskomen. Ook ’s avonds en in het weekend!

Verplichte inentingen Thailand

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Thailand wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar Thailand reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts inenting voor u niet verplicht.

Inentingen Thailand: aanbevolen

Afhankelijk van uw exacte reisbestemming en reisduur worden er een aantal inentingen aanbevolen. Welke inentingen voor Thailand u precies nodig heeft, leest u hieronder per verblijfsduur.

Om de kans op infectieziekten te verkleinen, worden sommige inentingen altijd geadviseerd, ongeacht uw verblijfsduur in Thailand. Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende inentingen voor Thailand:

Bezoekt u Thailand langer dan drie maanden? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomeN:

Welke inentingen u precies nodig heeft en wij adviseren, is afhankelijk van uw persoonlijke (gezondheids)situatie. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om verplichte en aanbevolen inentingen voor Thailand te halen.

Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Reisverklaring

Vul uw reisverklaring in

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in

5
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis of op één van onze locaties