Risicogroepen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Risicogroepen vaccinaties Thailand

Reist u binnenkort naar Thailand en bent u zwanger of wilt u uw baby of kind meenemen? Dan behoort u tot een zogenoemde risicogroep. Dat is ook het geval als u gezondheidsproblemen heeft of omdat u Thailand bezoekt voor een zakenreis. Risicogroepen hebben een grotere kans om infectieziekten op te lopen, maar kunnen daarnaast ook sneller last krijgen van complicaties als zij ziek worden. Op deze pagina leest u meer over de verschillende risicogroepen en geven we enkele tips.

Reizen naar Thailand tijdens uw zwangerschap

Als u besluit om tijdens uw zwangerschap naar Thailand te reizen, dan kunt u dit het beste doen als u tussen de 14 en 26 weken zwanger bent. Het is daarbij wel belangrijk dat u zich fit voelt. U kunt zich tijdens uw zwangerschap laten vaccineren tegen infectieziekten, maar u loopt daarbij wel het risico op complicaties. Wij raden u dan ook altijd aan om u goed te laten adviseren door één van de artsen van Thuisvaccinatie. Daarnaast is het belangrijk dat u uw plannen voor uw reis naar Thailand ook met uw verloskundige of gynaecoloog bespreekt. Lees meer over vaccinaties en zwangerschap.

Met baby of kind op reis naar Thailand

Wilt u uw baby of kind meenemen op uw reis naar Thailand, besef dan goed dat hun afweersysteem nog niet helemaal ontwikkeld is. Zij zijn daardoor gevoeliger voor infectieziekten en kunnen er bovendien erg (!) ziek van worden. Kinderen kunnen niet voor alle ziekten gevaccineerd worden, omdat er soms een minimumleeftijd geldt.
Omdat kinderen erg nieuwsgierig zijn en alles willen ontdekken, is het belangrijk dat u ze tijdens uw verblijf in Thailand niet uit het oog verliest. Zorg er altijd voor dat de handjes van uw kind uiterst goed gewassen worden vóór het eten en waak ervoor dat zij geen water binnenkrijgen als zij spelen bij een fonteintje. Lees meer tips en informatie over vaccinaties baby en kinderen.

Reizen naar Thailand met gezondheidsproblemen

Of u nu diabetes of bijvoorbeeld astma heeft: met gezondheidsproblemen loopt u altijd een verhoogd risico op infectieziekten. Dat geldt ook voor oudere reizigers. Om uw reis naar Thailand zo veilig mogelijk te laten verlopen, kunt u tijdens én voor uw verblijf verschillende maatregelen treffen. U leest er meer over op de pagina reizigers met extra risico.

Op zakenreis naar Thailand

Veel mensen die naar Thailand reizen voor zaken denken niet aan de vaccinaties die zij nodig hebben voor hun reis. Ze gaan er dan van uit dat de kans op een infectieziekte klein is omdat ze kort blijven of bijvoorbeeld omdat ze een luxe hotelkamer hebben geboekt. Toch hebben ook zakelijke reizigers een verhoogd risico op infectieziekten. Laat u dan ook altijd informeren en inenten voordat u naar Thailand reist!

Onze unieke werkwijze
1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.