Buurlanden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Buurlanden Turkije

Turkije grenst aan maar liefst 8 landen. Dit zijn Georgië, Armenië, Azerbeidzjan, Iran, Irak, Syrië, Griekenland en Bulgarije. Als u via Turkijke naar één van deze landen reist, dan is het handig om te weten welke vaccinaties u nodig heeft. Die informatie vindt u op deze pagina. Voor een uitgebreid vaccinatieadvies gaat u naar de pagina van het desbetreffende land zelf.

Vaccinaties buurlanden Turkije

Voor alle landen, met uitzondering van Griekenland, raden wij altijd de DTP en Hepatitis A vaccinaties aan. De vaccinaties tegen Buiktyfus, Hepatitis B, Rabiës zijn persoonsgebonden.

Sommige mensen die naar Griekenland reizen, kunnen het advies krijgen om zich te laten vaccineren tegen Teken encefalitis. De persoonsgebonden vaccinaties zijn onder meer afhankelijk van uw gezondheid en de activiteiten die u gaat ondernemen in het land van bestemming.

Bekijk het vaccinatieadvies per land:

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.