Vaccinatieadvies Verenigde Arabische Emiraten

Vaccinatieadvies

Thuisvaccinatie Arts

Aanbevolen

DTPHepatitis A

Verplicht

Geen

Aanvullend

MazelenHepatitis BRabies

Malaria

Geen malaria aanwezig
Check vergoeding Afspraak maken

Populaire bestemmingen

Vaccinaties Verenigde Arabische Emiraten

Vaccinaties beschermen u tegen diverse infectieziekten die in de Verenigde Arabische Emiraten (V.A.E.) voorkomen. Deze infectieziekten kunnen niet alleen uw vakantie bederven, maar ook impact hebben op uw leven. Ga daarom altijd goed beschermd op reis! Of u voor de Verenigde Arabische Emiraten vaccinaties nodig heeft, hangt af van uw gezondheidssituatie, de verblijfsduur, de gebieden die u bezoekt en uw accommodatie in de Verenigde Arabische Emiraten. 

Reist u naar één of meerdere specifieke emiraten binnen de Verenigde Arabische Emiraten? Bekijk hier het vaccinatieadvies voor de afzonderlijke emiraten:

Hieronder leest u welke vaccinaties de Verenigde Arabische Emiraten vereist en welke inentingen wij adviseren. Maak vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om uw benodigde vaccinaties voor de Verenigde Arabische Emiraten te halen.

Maak kennis met Thuisvaccinatie.nl

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl op een rijtje:

Direct een afspraak maken »

Welke vaccinaties zijn verplicht voor de Verenigde Arabische Emiraten

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u de Verenigde Arabische Emiraten wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht. 

Wat heb ik verder nodig aan vaccinaties voor de Verenigde Arabische Emiraten?

Er worden voor de Verenigde Arabische Emiraten vaccinaties aanbevolen tegen een aantal reizigersziekten. Sommige van deze inentingen worden altijd geadviseerd, ongeacht de duur van uw verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten. Andere vaccinaties raden wij alleen aan als u langer dan een bepaalde tijd in de Verenigde Arabische Emiraten wilt verblijven.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor de Verenigde Arabische Emiraten:

Gaat u langer dan drie maanden naar de Verenigde Arabische Emiraten? Dan adviseert Thuisvaccinatie.nl naast de bovenstaande inentingen voor de Verenigde Arabische Emiraten ook deze aanvullende vaccinaties:

Deze vaccinaties kunnen ook bij een korter verblijf worden geadviseerd. Dit hangt van uw persoonlijke vaccinatieadvies af.

Loop ik risico op malaria in de Verenigde Arabische Emiraten?

Nee. De muggen in de Verenigde Arabische Emiraten verspreiden geen malaria. Wilt u tijdens uw verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten toch muggenbeten voorkomen? Enkele tips:

  • Draag bedekkende kleding, gebruik een mugwerend middel met DEET en slaap onder een muskietennet. Deze en vele andere producten kunt u bestellen via onze webshop.

Welke gezondheidsrisico's zijn er nog meer in de Verenigde Arabische Emiraten?

In de Verenigde Arabische Emiraten dient u ook rekening te houden met de volgende infectieziekten:

  • Reizigersdiarree komt wereldwijd voor. Dit is vooral een vervelende reizigersziekte. Lees meer over reizigersdiarree.
  • In de V.A.E. komen muggen voor die ziektes zoals dengue, zika of chikungunya kunnen overbrengen. Muggenwering is daarom van groot belang. Lees hier meer over dengue, zika of chikungunya.
  • In de Verenigde Arabische Emiraten komen hiv/aids en andere soa's op grotere schaal voor dan in westerse landen. Lees meer over hiv/aids en soa's.


Heb ik voor omringende landen van de Verenigde Arabische Emiraten extra vaccinaties nodig?

Bezoekt u tijdens uw reis naar de Verenigde Arabische Emiraten ook omliggende landen? Het kan zijn dat u voor deze landen aanvullende vaccinaties nodig heeft. Hieronder vindt u meer informatie over de benodigde vaccinaties voor buurlanden van de Verenigde Arabische Emiraten.

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige tips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Voorkom dat u tijdens uw verblijf in de Verenigde Arabische Emiraten onnodige gezondheidsrisico’s loopt en ga goed beschermd op reis! Maak vandaag nog een afspraak voor uw persoonlijke vaccinatieadvies op maat.

Direct een afspraak maken

Thuisvaccinatie.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologiën onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteen.
Meer informatie hierover vindt u in ons Privacy statement.

Ja, ik accepteer cookies