Bezienswaardigheden

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Bezienswaardigheden Cambodja

Als u naar dit prachtige land in Azië reist, dan wilt u natuurlijk zo veel mogelijk van het land en de cultuur zien. Veel toeristen bezoeken tempels zoals de Angkor Wat tempel. Maar Cambodja heeft nog meer te bieden. Thuisvaccinatie.nl geeft u graag enkele tips.

Koninklijk paleis in Phnom Penh

Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja. Hier vindt u het indrukwekkende Koninklijk paleis. U ziet verschillende gebouwen op dit terrein waaronder de Troonzaal, het Chan Cchaya Paviljoen en de spectaculaire Zilveren Pagode. De Zilveren Pagode heeft haar naam te danken aan 5329 zilveren vloertegels. Er staan ook veel Boeddhabeelden, sommigen gemaakt van goud. Het gebouw waar de koninklijke familie nog steeds woont, is helaas niet toegankelijk voor bezoekers.

Cambodja: ontdek de drijvende dorpen

Tonlé Sap het grootste meer van Cambodja. Maar dat is niet alles. Op het meer ‘drijven’ namelijk ook dorpen die u kunt zien als u een vaartocht maakt. De bewoners leven op drijvende huizen omdat de grootte van het meer het hele jaar door verandert. Vooral in de regentijd zal het Tonlé Sap meer water bevatten. Het is dan het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië met een wateroppervlakte van maar liefst zestienduizend vierkante kilometer. Tonlé Sap betekent dan ook groot meer.

Cambodja, varen over de Mekong

De meeste toeristen die naar Cambodja reizen, bekijken tempels, monumenten en gaan naar het strand. Maar het kan ook anders. Vaar over één van de langste rivieren ter wereld: de Mekong. Deze rivier stroomt door de landen China, Birma, Laos, Thailand, Vietnam en Cambodja. Tijdens uw boottocht over het rustige water ziet u onder andere monniken en spelende kinderen op de oevers en kunt u genieten van de prachtige natuur.

Belangrijke informatie: olifanten in Cambodja

Het lijkt zo leuk: rijden op een olifant. Toch willen wij u vragen om dit niet te doen tijdens uw verblijf in Cambodja. Deze wilde dieren zijn vaak lange tijd mishandeld voordat zij ‘mak’ genoeg zijn om een ritje op te maken.

Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Reisverklaring

Vul uw reisverklaring in

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in

5
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis of op één van onze locaties