Bezienswaardigheden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Bezienswaardigheden Cambodja

Als u naar dit prachtige land in Azië reist, dan wilt u natuurlijk zo veel mogelijk van het land en de cultuur zien. Veel toeristen bezoeken tempels zoals de Angkor Wat tempel. Maar Cambodja heeft nog meer te bieden. Thuisvaccinatie.nl geeft u graag enkele tips.

Koninklijk paleis in Phnom Penh

Phnom Penh is de hoofdstad van Cambodja. Hier vindt u het indrukwekkende Koninklijk paleis. U ziet verschillende gebouwen op dit terrein waaronder de Troonzaal, het Chan Cchaya Paviljoen en de spectaculaire Zilveren Pagode. De Zilveren Pagode heeft haar naam te danken aan 5329 zilveren vloertegels. Er staan ook veel Boeddhabeelden, sommigen gemaakt van goud. Het gebouw waar de koninklijke familie nog steeds woont, is helaas niet toegankelijk voor bezoekers.

Cambodja: ontdek de drijvende dorpen

Tonlé Sap het grootste meer van Cambodja. Maar dat is niet alles. Op het meer ‘drijven’ namelijk ook dorpen die u kunt zien als u een vaartocht maakt. De bewoners leven op drijvende huizen omdat de grootte van het meer het hele jaar door verandert. Vooral in de regentijd zal het Tonlé Sap meer water bevatten. Het is dan het grootste zoetwatermeer van Zuidoost-Azië met een wateroppervlakte van maar liefst zestienduizend vierkante kilometer. Tonlé Sap betekent dan ook groot meer.

Cambodja, varen over de Mekong

De meeste toeristen die naar Cambodja reizen, bekijken tempels, monumenten en gaan naar het strand. Maar het kan ook anders. Vaar over één van de langste rivieren ter wereld: de Mekong. Deze rivier stroomt door de landen China, Birma, Laos, Thailand, Vietnam en Cambodja. Tijdens uw boottocht over het rustige water ziet u onder andere monniken en spelende kinderen op de oevers en kunt u genieten van de prachtige natuur.

Belangrijke informatie: olifanten in Cambodja

Het lijkt zo leuk: rijden op een olifant. Toch willen wij u vragen om dit niet te doen tijdens uw verblijf in Cambodja. Deze wilde dieren zijn vaak lange tijd mishandeld voordat zij ‘mak’ genoeg zijn om een ritje op te maken.

Onze unieke werkwijze
1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.