Risicogroepen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Risicogroepen vaccinaties Cambodja

Het zal u misschien niet verbazen, maar de ene reiziger loopt meer risico op besmetting met een infectieziekte dan de andere. Hoewel een goede voorbereiding voor uw reis naar Cambodja altijd belangrijk is, geldt dat helemaal als u tot één van deze zogenoemde risicogroepen behoort:

Reizen naar Cambodja tijdens de zwangerschap

Als u zwanger bent en binnenkort naar Cambodja reist, is het van groot belang dat u zich laat informeren over de aanbevolen vaccinaties. Een infectieziekte tijdens uw zwangerschap kan namelijk zorgen voor grote problemen. De meeste vaccinaties zijn niet schadelijk voor u en uw ongeboren kindje, maar toch is er een risico op complicaties. Bespreek de voorgenomen vakantieplannen met uw gynaecoloog of verloskundige. Lees meer over vaccinaties en zwangerschap.

Met een baby of kind naar Cambodja

Baby’s en jonge kinderen lopen een verhoogd risico op infectieziekten. Hun afweersysteem is nog niet volledig ontwikkeld en hierdoor zijn zij vatbaarder voor besmetting. Of uw baby of kind gevaccineerd kan worden tegen bepaalde infectieziekten, hangt af van de leeftijd. Voor sommige vaccinaties geldt namelijk een minimumleeftijd. Als u met uw baby of kind(eren) naar Cambodja reist, is het erg belangrijk om op hygiëne te letten. Een goede hygiëne verkleint namelijk het risico op besmetting met een infectieziekte. Lees er meer over op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

Op reis naar Cambodja als u gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd bent

Als u medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft zoals diabetes, astma, COPD of hartfalen, dan zijn vaccinaties een must. Dat geldt ook voor ouderen. Door uw verlaagde afweersysteem loopt u namelijk een verhoogd risico op besmetting met een infectieziekte. Daar komt bij dat u sneller en ernstiger ziek kunt worden. We vertellen u er graag meer over op de pagina reizigers met extra risico.

Op zakenreis naar Cambodja

Gaat u binnenkort voor zaken naar Cambodja? Laat u altijd vaccineren! U loopt ook risico op besmetting met infectieziekten als u verblijft in een luxe hotel. Al verblijft u er slechts enkele dagen. Laat u tijdig adviseren en vaccineren door één van onze artsen.

Onze unieke werkwijze
1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.