Risicogroepen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Risicogroepen vaccinaties Cambodja

Het zal u misschien niet verbazen, maar de ene reiziger loopt meer risico op besmetting met een infectieziekte dan de andere. Hoewel een goede voorbereiding voor uw reis naar Cambodja altijd belangrijk is, geldt dat helemaal als u tot één van deze zogenoemde risicogroepen behoort:

Reizen naar Cambodja tijdens de zwangerschap

Als u zwanger bent en binnenkort naar Cambodja reist, is het van groot belang dat u zich laat informeren over de aanbevolen vaccinaties. Een infectieziekte tijdens uw zwangerschap kan namelijk zorgen voor grote problemen. De meeste vaccinaties zijn niet schadelijk voor u en uw ongeboren kindje, maar toch is er een risico op complicaties. Bespreek de voorgenomen vakantieplannen met uw gynaecoloog of verloskundige. Lees meer over vaccinaties en zwangerschap.

Met een baby of kind naar Cambodja

Baby’s en jonge kinderen lopen een verhoogd risico op infectieziekten. Hun afweersysteem is nog niet volledig ontwikkeld en hierdoor zijn zij vatbaarder voor besmetting. Of uw baby of kind gevaccineerd kan worden tegen bepaalde infectieziekten, hangt af van de leeftijd. Voor sommige vaccinaties geldt namelijk een minimumleeftijd. Als u met uw baby of kind(eren) naar Cambodja reist, is het erg belangrijk om op hygiëne te letten. Een goede hygiëne verkleint namelijk het risico op besmetting met een infectieziekte. Lees er meer over op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

Op reis naar Cambodja als u gezondheidsproblemen heeft of op leeftijd bent

Als u medicijnen gebruikt of gezondheidsproblemen heeft zoals diabetes, astma, COPD of hartfalen, dan zijn vaccinaties een must. Dat geldt ook voor ouderen. Door uw verlaagde afweersysteem loopt u namelijk een verhoogd risico op besmetting met een infectieziekte. Daar komt bij dat u sneller en ernstiger ziek kunt worden. We vertellen u er graag meer over op de pagina reizigers met extra risico.

Op zakenreis naar Cambodja

Gaat u binnenkort voor zaken naar Cambodja? Laat u altijd vaccineren! U loopt ook risico op besmetting met infectieziekten als u verblijft in een luxe hotel. Al verblijft u er slechts enkele dagen. Laat u tijdig adviseren en vaccineren door één van onze artsen.

Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Reisverklaring

Vul uw reisverklaring in

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in

5
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis of op één van onze locaties