Bezienswaardigheden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Bezienswaardigheden India

India staat vooral bekend om haar Bolywoodfilms. Maar dit prachtige land heeft u natuurlijk nog veel meer te bieden. De Taj Mahal bijvoorbeeld en het Rode Fort. En wat te denken van de verlaten stad? Lees hier onze tips voor uw bezoek aan India.

Taj Mahal in India

Denkt u aan India, dan denkt u vast aan de Taj Mahal. Het is het meest bekende gebouw van India. Wist u dat de Taj Mahal een monument is dat uit liefde is gebouwd? De keizer Shajahan liet het bouwen voor zijn vrouw toen zij op het kraambed overleed. U vindt de Taj Mahal in de stad Agra. Het is een mausoleum waar de keizer en zijn vrouw liggen begraven. Dit imposante gebouw is gemaakt van wit marmer.

Rode Fort India

U vindt het Rode Fort in Delhi. Het Rode Fort is een prachtig paleis gelegen aan de rivier Yamuna. Een leuk weetje is dat het Rode Fort op de Werelderfgoedlijst UNESCO staat. De minister-president van India houdt hier iedere 15 augustus een toespraak. Dit is de dag dat India onafhankelijk werd van Groot-Britannië.

Fatehpur Sikri, de verlaten stad van India

Fatehpur Sikri is de verlaten stad van India. De bouw van deze stad duurde ongeveer 15 jaar. Toch heeft Keizer Akba hier slechts enkele jaren gewoond. In de zestiende eeuw was dit voor korte tijd de hoofdstad van India. Door watergebrek werd besloten om de stad te verlaten. U vindt Fatehpur Sikri nabij Agra. De gebouwen zijn bijzonder mooi om te zien. Daarom wordt de verlaten stad zowel door Indiërs als door buitenlandse toeristen bezocht. Vanwege de komst van binnenlandse en buitenlandse toeristen zijn er veel bedelaars en verkopers. Deze kunnen standvastig zijn. Daarom raden wij u aan om een gids te nemen, zodat u hier zo min mogelijk last van heeft.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.