Risicogroepen

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Risicogroepen vaccinaties India

Risicogroepen. Zo worden mensen genoemd die extra vatbaar zijn voor infectieziekten. U behoort tot een risicogroep als u zwanger bent, gezondheidsproblemen heeft of op zakenreis naar India gaat. Maar ook mensen die hun baby of kind(eren) meenemen naar India vallen hieronder. Hoewel vaccinaties voor iedereen belangrijk zijn, geldt dat natuurlijk helemaal voor de risicogroepen:

Reizen naar India tijdens zwangerschap

Als u zich goed voelt tijdens uw zwangerschap, dan kunt u natuurlijk een reis naar India maken. De periode tussen de 14de en de 26ste week is dan de beste optie. Het is belangrijk dat u uw reisplannen bespreekt met uw verloskundige of gynaecoloog. U kunt zich namelijk laten vaccineren als u zwanger bent, maar er is wel een risico op complicaties. Lees er meer over op de pagina vaccinaties en zwangerschap.

Met baby of kind naar India

Niet alle vaccins zijn geschikt voor baby’s en jonge kinderen. Hierdoor lopen zij een verhoogd risico om besmet te raken met een infectieziekte. Daarbij komt dat zij nieuwsgieriger zijn en sneller de vingers in de mond steken. Daarom is een goede hygiëne tijdens uw verblijf in India extra belangrijk. Denk hierbij aan het regelmatig wassen van de handjes van uw kroost. Lees meer tips op de pagina vaccinaties baby en kinderen.

Reizen naar India als u minder gezond of op leeftijd bent

Iedereen die gezondheidsproblemen heeft of een verminderde weerstand door ouderdom, loopt een verhoogde kans op besmetting met een infectieziekte. Maar ook de complicaties en klachten zijn in de meeste gevallen ernstiger dan bij gezonde en vitale reizigers. We vertellen u er graag meer over op de pagina reizigers met extra risico.

Zakenreizigers India

Ook als u slechts enkele dagen in India verblijft om zaken te doen, loopt u risico op het krijgen van een vervelende infectieziekte. Dat is zelfs het geval als u in een luxe hotel verblijft. Laat u dan ook altijd door een arts van Thuisvaccinatie adviseren over benodigde vaccinaties als u op zakenreis gaat naar India.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.