Inentingen

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Inentingen Indonesië

Indonesië is een populaire vakantiebestemming, maar brengt helaas ook risico’s voor reizigers met zich mee. U kunt namelijk kans lopen op een aantal infectieziekten, die gelukkig eenvoudig te voorkomen zijn met inentingen. Ga dus goed voorbereid op reis met alle inentingen voor Indonesië.

U gaat op reis: inentingen voor Indonesië

In Indonesië loopt u risico op infectieziekten, zoals Hepatitis of DTP, die eenvoudig voorkomen kunnen worden door vaccinaties en inentingen. U kunt bij een reis naar Indonesië inentingen laten zetten door de artsen van Thuisvaccinatie.nl. Laat u goed informeren over alle risico’s voor reizigers.

Inentingen Indonesië: aanbevolen

Afhankelijk van uw exacte reisbestemming en reisduur worden er een aantal inentingen aanbevolen voor Indonesië. Welke inentingen voor Indonesië u precies nodig heeft, leest u hieronder per verblijfsduur.

Om de kans op infectieziekten te verkleinen, worden sommige inentingen altijd geadviseerd, ongeacht uw verblijfsduur in Indonesië. Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende inentingen:

Bezoekt u Indonesië dan drie maanden? Dan bevelen wij de volgende aanvullende inentingen aan om ziekten te voorkomen:

Verplichte inentingen Indonesië

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht als u in de 10 dagen voordat u naar Indonesië reist een gele koorts land heeft bezocht. Deze ziekte komt alleen in Afrika en Zuid-Amerika voor. Als u vanuit Nederland of via Europa of Azië naar Indonesië reist is de gele koorts vaccinatie voor u niet verplicht.

Maak een afspraak voor vaccinaties thuis

Welke inentingen u precies nodig heeft en wij adviseren, is afhankelijk van uw persoonlijke (gezondheids)situatie. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Thuisvaccinatie.nl om verplichte en aanbevolen inentingen voor Indonesië te halen. Onze artsen komen gewoon bij u thuis langs, ook ’s avonds en in het weekend!