Malaria in Oekraine

In Oekraine komt geen malaria voor

Malaria in Oekraine

Oekraïne is gelegen in Oost-Europa, nabij Rusland en Roemenië. Bij een reis naar Oekraïne hoeft u zich geen zorgen te maken om malaria. Er komt in Oekraïne geen malaria voor. Wilt u toch muggenbeten voorkomen? Thuisvaccinatie.nl geeft u graag een uitgebreid advies.
 

Muggenbeten voorkomen

Hoewel malaria in Oekraïne niet voorkomt, kunnen de muggensteken toch zeer vervelend zijn. U kunt zich hier op de volgende manieren tegen beschermen:

  • Draag bedekkende kleding, ook overdag
  • Slaap ’s nachts onder een muskietennet
  • Gebruik mugwerende middelen met DEET

In onze webshop kunt u speciale reissets aanschaffen om mee te nemen naar Oekraïne.
 

Aanbevolen vaccinaties Oekraïne

Zorg ervoor dat u altijd goed voorbereid op reis gaat. Dit houdt niet alleen het inpakken van uw bagage in, maar ook het halen van de juiste vaccinaties voor uw reisbestemming. Onze erkende artsen komen hiervoor gewoon bij u thuis langs, op een moment dat het u uitkomt.

Thuisvaccinatie.nl adviseert de volgende vaccinaties voor Oekraïne:

Verblijft u langer dan drie maanden in Oekraïne? Dan adviseren wij ook de volgende aanvullende inentingen:

Goed voorbereid op reis met persoonlijk advies

Dankzij onze artsen gaat u goed voorbereid op reis met alle benodigde vaccinaties. Wij komen bij u thuis, op het werk of op een andere locatie langs om de vaccinaties te zetten. Wacht dus niet te lang en maak eenvoudig en snel een online afspraak met Thuisvaccinatie.nl!

Direct een afspraak maken »

Wij gebruiken cookies om je bezoek aan deze website gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies.