Buurlanden

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op één van onze locaties wanneer het u uitkomt

Buurlanden Cambodja

Cambodja grenst aan drie landen. Dit zijn Thailand, Vietnam en Laos. Als u vanuit Cambodja naar één van deze landen reist, is het belangrijk om te weten welke vaccinaties u nodig heeft. Dat leest u op deze pagina. Voor een uitgebreider vaccinatieadvies gaat u naar de pagina van het desbetreffende land.

Vaccinatieadvies Thailand

Iedere reiziger die naar Thailand gaat, raden wij de vaccinaties DTP en Hepatitis A aan. De vaccinaties tegen Hepatitis B, TBC, Rabiës en Japanse Encefalitis zijn persoonsgebonden. Dit heeft onder meer te maken met uw verblijfsduur en gezondheid. Lees er meer over op de pagina vaccinaties Thailand. In Thailand komt malaria voor. Verblijft u in de grensgebieden van Laos, Cambodja of Myanmar? Bescherm uzelf dan goed tegen muggenbeten.

Vaccinatieadvies Vietnam

Ook voor Vietnam wordt de DTP vaccinatie aanbevolen. Datzelfde geldt voor de Hepatitis A vaccinatie. U kunt ook inentingen nodig hebben tegen Buiktyfus, Hepatitis B, Rabiës, Japanse Encefalitis en TBC. Dit hangt af van uw verblijfsduur en accommodatie in Vietnam. Lees meer over vaccinaties Vietnam.

Vaccinatieadvies Laos

Alle reizigers die naar Laos gaan, doen er verstandig aan om zich te laten inenten met de DTP vaccinatie en de Hepatitis A vaccinatie. Of u gevaccineerd moet worden tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies of Japanse Encefalitis hangt af van verschillende factoren. Lees er meer over op de pagina vaccinaties Laos.

Onze unieke werkwijze
1
Maak uw account aan

Maak een account aan op onze website.

2
Reisverklaring

Vul uw reisverklaring in

3
Persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens in

4
Gezondheidsverklaring

Vul uw gezondheidsverklaring in

5
Uw afspraak maken

Plan uw afspraak bij u thuis of op één van onze locaties