Buurlanden

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering
Vaccinaties en advies aan huis of op locatie
Ook 's avonds en in het weekend

Beschikbare tijden laden...
Dit kan tot 15 seconden duren

Afspraak plannen

1
2
3

Waarom Thuisvaccinatie?

Ook ’s avonds en in het weekend

Meestal vergoed door ziektekostenverzekering

Vaccinaties en advies aan huis of op locatie

Buurlanden Cambodja

Cambodja grenst aan drie landen. Dit zijn Thailand, Vietnam en Laos. Als u vanuit Cambodja naar één van deze landen reist, is het belangrijk om te weten welke vaccinaties u nodig heeft. Dat leest u op deze pagina. Voor een uitgebreider vaccinatieadvies gaat u naar de pagina van het desbetreffende land.

Vaccinatieadvies Thailand

Iedere reiziger die naar Thailand gaat, raden wij de vaccinaties DTP en Hepatitis A aan. De vaccinaties tegen Hepatitis B, TBC, Rabiës en Japanse Encefalitis zijn persoonsgebonden. Dit heeft onder meer te maken met uw verblijfsduur en gezondheid. Lees er meer over op de pagina vaccinaties Thailand. In Thailand komt malaria voor. Verblijft u in de grensgebieden van Laos, Cambodja of Myanmar? Bescherm uzelf dan goed tegen muggenbeten.

Vaccinatieadvies Vietnam

Ook voor Vietnam wordt de DTP vaccinatie aanbevolen. Datzelfde geldt voor de Hepatitis A vaccinatie. U kunt ook inentingen nodig hebben tegen Buiktyfus, Hepatitis B, Rabiës, Japanse Encefalitis en TBC. Dit hangt af van uw verblijfsduur en accommodatie in Vietnam. Lees meer over vaccinaties Vietnam.

Vaccinatieadvies Laos

Alle reizigers die naar Laos gaan, doen er verstandig aan om zich te laten inenten met de DTP vaccinatie en de Hepatitis A vaccinatie. Of u gevaccineerd moet worden tegen Buiktyfus, Hepatitis B, TBC, Rabies of Japanse Encefalitis hangt af van verschillende factoren. Lees er meer over op de pagina vaccinaties Laos.

Onze unieke werkwijze
1.
Maak eenvoudig een account aan

Je maakt een persoonlijk account aan door het invullen van jouw postcode en huisnummer, emailadres en een zelf gekozen wachtwoord. Nadat je akkoord hebt gegeven op het verwerken van je persoonsgegevens heb je een persoonlijk account aangemaakt binnen onze beveiligde omgeving.

2.
Vul je reisgegevens in

Vul je reisbestemming(-en) in. Wij vragen hier ook naar de reden van jouw reis, waar je verblijft en wat je gaat doen tijdens je reis. Deze gegevens zijn van invloed op het advies wat je ontvangt van onze arts.

3.
Vul je persoonsgegevens in

In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens in. Als zorgverlener zijn wij wettelijk verplicht jouw burgerservicenummer (BSN) te registreren, meer informatie vind je hier.

In deze stap kun je ook jouw gezinsleden of andere personen toevoegen aan de afspraak. Voor jouw gezinsleden* vul je zelf alle gegevens in. Nodig je andere personen uit voor de afspraak dan volstaat het invullen van het emailadres van deze personen. Deze personen worden vervolgens gevraagd om zelf een account aan te maken en hun gegevens in te vullen.

*Gezinsleden van 16 jaar en ouder ontvangen van ons een email met het verzoek akkoord te geven op de door jou ingevulde gegevens.

4.
Plan je afspraak

Selecteer een datum en tijdsblok. Wij sturen je per mail een bevestiging van de vaccinatie afspraak op het door jou aangegeven adres. Zodra de arts jouw gegevens heeft beoordeeld ontvang je een email dat jouw (voorlopige) vaccinatie-advies met een specificatie van de kosten beschikbaar is in jouw persoonlijk account. Je logt in met je emailadres en zelfgekozen wachtwoord om jouw vaccinatie advies te kunnen inzien. Heb je geen vaccinaties nodig voor je reis dan wordt de afspraak door ons kosteloos geannuleerd.

5.
Vul je gezondheidsverklaring in

Om te bepalen of - en zo ja - welke vaccinaties je nodig hebt voor jouw reis, is het noodzakelijk om een gezondheidsverklaring in te vullen. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen wij bovendien bepalen of de vaccinaties veilig voor je zijn. Alle vaccinatie instellingen zijn wettelijk verplicht om met een gezondheidsverklaring te werken.

Onze trotse partners

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thuisvaccinatie.nl? Neem dan eens een kijkje bij onze veelgestelde vragen of lees meer over onze werkwijze. Wij wijzen u bovendien graag op onze handige reistips en reisartikelen voor een optimale bescherming tegen infectieziekten tijdens uw reis. Voor onze unieke service hanteren wij marktconforme tarieven.

Vaccinaties kunnen u een hoop ellende besparen. Wilt u een vaccinatieadvies op maat? Maak dan vandaag nog een afspraak.